Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Televízii JOJ sa podarilo spojiť so ženou, ktorú päsťou udrel tínedžer
Zdielať na

Televízii JOJ sa podarilo spojiť so ženou, ktorú päsťou udrel tínedžer

POPRAD / Vo štvrtok sa podarilo TV JOJ hovoriť so ženou, ktorú začiatkom decembra na ulici surovo napadol mladistvý Popradčan a spojiť sa podarilo aj s mamou útočníka. Polícia prípad ďalej prešetruje. Tínedžer je podozrivý z prečinu výtržníctva. Upozorňujeme, že nasledujúci obsah nie je vhodný pre maloletých čitateľov.

Žena, ktorú mladík začiatkom decembra napadol, nebýva na ulici, ako sa pôvodne uvádzalo, ale v dome v jednej popradskej časti a pracuje vo vedľajšej dedine. 

Z osobných dôvodov na kameru hovoriť nechcela, ale televízii JOJ porozprávala celý príbeh. K útoku došlo vo večerných hodinách na sídlisku Západ. 

Bezvedomie 

Po údere si už nič nepamätala, pretože ostala ležať v bezvedomí. Prebrala sa až v nemocnici, kde ležala dva dni. Keďže vtedy nevedela povedať, čo sa stalo a kto útočil, polícia sa prípadom nezaoberala. Všetko sa ale zmenilo v utorok, keď sa na sociálnej sieti objavilo video z útoku. 

Polícia začala ihneď konať a podarilo sa im identifikovať obeť aj útočníka. Oboch vypočuli. "Mladistvý Popradčan je podozrivý zo spáchania prečinu výtržníctva, ktorého sa mal dopustiť ešte 7. decembra minulého roku. Po predchádzajúcej slovnej hádke fyzicky napadol 57-ročnú ženu," informoval policajný hovorca Daniel Džobanik.  

Vyčíňanie mladíka

Po odvysielaní reportáže do redakcie poslali ďalšie video so spomínaným mladíkom. Agresívne sa tentokrát chova v škole. Redaktorke TV JOJ sa podarilo spojiť s jeho mamou. Vtedy bol vraj len deviatak a spomínané vyvádzanie vyriešilo vedenie školy. Potrestaný bol nielen on, ale aj jeho spolužiaci. 

No útok syna na staršiu ženu veľmi zabolel aj ju: "Veľmi nás to mrzí. Uvedomujeme si pochybenie nášho syna, ale viac sa vyjadríme až po prešetrení všetkých faktov. Pretože 15-sekundové video naozaj neodzrkadľuje celú situáciu, ktorá tam bola." 

Strach o život

Tínedžer ale neublížil iba staršej žene, ale aj svojej rodine. Na internete sa šíria nenávistné, v ktorých sa matke aj príbuzným cudzí ľudia vyhrážajú zabitím. "Ako matke sa to číta strašne. To aby som sa bála vyjsť na ulicu, do obchodu," hovorí matka mladíka. Nesúhlasí s konaním svojho syna, ale praje si, aby bol v bezpečí a o treste nech rozhodne polícia.     

Vyšetrovanie ďalej pokračuje. 

Pozrite si súvisiacu reportáž: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy