Polojasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Vodič s dvomi promile v dychu skončil autom v rieke. Zrútil sa z 10 metrového vzťahu
Zdielať na

Vodič s dvomi promile v dychu skončil autom v rieke. Zrútil sa z 10 metrového vzťahu

SEDLISKÁ / Mladý vodič pod vplyvom alkoholu prerazil zvodidlá a rútil sa dolu strmým svahom niekoľko metrov. Osobné auto skončilo prednou časťou v rieke prevrátené na boku. Vodič po tejto nehode nafúkal viac ako dve promile.

Osobné auto s mladým vodičom vyletelo z cesty a skončilo až pod mostom, prednou časťou ponorené v rieke. Za volantom auta sedel mladý muž. Nezvládol riadenie a s vozidlom sa zrútil dolu svahom viac ako 10 metrov. "Auto bolo prevrátené na boku, prednou časťou vo vode," povedal Peter Kopčo z odťahovej služby.

"Vodič bol vyzvaný k podrobeniu sa dychovej skúške. Nafúkal viac ako dve promile," uviedol policajný hovorca v Prešove Daniel Džobanik. Mladý vodič ,aj keď bol opitý, neskončil v policajnej cele. Záchranári ho z miesta nehody odviezli do nemocnice. Vyviazol, našťastie, iba s ľahšími zraneniami. Na mieste zasahovali privolaní hasiči. Na pomoc prišla aj Záchranná brigáda z Humenného. Auto vytiahli s veľkým žeriavom. "Dvadsaťdvaročný vodič bol obvinený z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Stíhaný je na slobode," dodal Džobanik. 

Pozrite si archívnu reportáž. Podobný prípad sa stal len pred pár dňami. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy