Zatiahnuté
15°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Kamión zrazil na diaľnici D2 chodca
Zdielať na

Kamión zrazil na diaľnici D2 chodca

KÚTY / Krátko po piatej hodine ráno zrazil kamión chodca na diaľnici D2, v úseku pred bývalým hraničným priechodom Kúty.

Na miesto v krátkom čase dorazili hasiči z Trnavského kraja, ktorí zrazenú osobu resuscitovali. Úsek pred chvíľou čiastočne sprejazdnili. Chodca previezli do skalickej nemocnice.

"Vo štvrtok v čase krátko pred 5:15 hod sme prijali na linke 158 informáciu o dopravnej nehode, ku ktorej došlo v blízkosti hraničného priechodu s Českou republikou D2 – Brodské. Podľa doterajších informácií z doposiaľ presne nezistených príčin došlo v uvedenom úseku, v ľavom jazdnom pruhu v 1 km diaľnice D2 v smere do Českej republiky k zrážke nákladného motorového vozidla zn. Mercedes a 43-ročného muža, ktorý pravdepodobne vstúpil na vozovku v čase, keď týmto úsekom prechádzalo nákladné motorové vozidlo," povedal hovorca bratislavskej polície Michal Szeiff.

Zrážkou utrpel chodec zranenia, s ktorými ho museli previezť do jednej z nemocníc. Vodiča nákladného auta podrobili vykonaniu dychovej skúšky na zistenie prítomnosti alkoholu v dychu, tá skončila s negatívnym výsledkom. Vyšetrovaním presných príčin ako aj okolností, ktoré nehode predchádzali sa v súčasnej dobe zaoberá príslušný útvar Krajského dopravného inšpektorátu Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave.

Pred pár dňami sa zrazilo auto s kamiónom v obci Vlachovo:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy