Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Viezli sa taxíkom a skončili v putách. Dôvodom boli drogy
Zdielať na

Viezli sa taxíkom a skončili v putách. Dôvodom boli drogy

KOMÁRNO / Pasažieri taxíka jednej z komárňanských taxislužieb sa dnes vôbec nedostali do cieľa svojej zákazky. Policajná akcia ich zdržala na viac ako hodinu, dokonca so spútanými rukami.

Pasažieri z taxíka skončili krátko pred 12-tou doslova na ceste neďaleko Iže. Traja muži a jedna mladá žena sa z taxíka, ktorý zastavili komárňanskí kriminalisti, presunuli zo sedadiel rovno na zem. Na zápästia vytočené za chrbát im pribudol nechcený náramok. Štvorica sa podľa našich informácií sadla do taxíka v Komárne, odviezli sa do Iže, kde ich mal taxikár počkať pred určenou adresou, aby ich priviezol späť do Komárna.

​ Podľa informácií zo zdroja blízkeho polícii, okrem vozidla, pasažierov a taxikára, mali kriminalisti zaistiť aj syntetické drogy. "Môžeme potvrdiť, že dnes dopoludnia bola v okrese Komárno vykonaná policajná akcia zameraná na drogovú trestnú činnosť," potvrdila Božena Bruchterová, hovorkyňa KR PZ v Nitre.

O aké drogy išlo, v akom množstve a či ich našli priamo u pasažierov, alebo v taxíku, polícia dnes nechcela komentovať. S najväčšou pravdepodobnosťou však nešlo o náhodné zastavenie vozidla taxislužby kriminalistami. A štyria cestujúci sa z Komárna do Iže neodviezli len kvôli tomu, aby sa povozili v taxíku. Kde konkrétne sa v Iži zastavili, ako aj dôvod ich cesty bude predmetom vypočúvania.

Na otázku, či boli zadržaní podozriví už prepustení, alebo sú v cele policajného vyšetrovania, sme odpoveď taktiež nedostali. "Vzhľadom na prebiehajúce vyšetrovanie v tejto chvíli nebudeme poskytovať žiadne bližšie informácie. Ihneď ako nám to situácia dovolí, budeme o prípade informovať," dodala Bruchterová.

Páchateľov s drogami v hodnote 14 tisíc eur zadržali nedávno aj v Trenčíne:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy