Skoro jasno
15°
Bratislava
Servác
13.5.2024
Niekoľkohodinová domová prehliadka vyvoláva otázky. Polícia na prípad uvalila embargo
Zdielať na

Niekoľkohodinová domová prehliadka vyvoláva otázky. Polícia na prípad uvalila embargo

HUMENNÉ / Prehľadali byt, pivničné priestory a po štyroch hodinách odchádzali s viacerými dôkazmi, no tiež s mužom, ktorý podľa susedov v byte býva. Prečo bol záujmom kriminalistov práve on, susedia netušia. Polícia na prípad uvalila informačné embargo.

Policajtov zaujímal byt v jednom z panelákov na humenskom sídlisku III. Podľa susedov tu prišli ráno okolo pol siedmej. Všetko nasvedčuje tomu, že robili domovú prehliadku. Z bytu odnášali viaceré vecí a všetko dokumentovali. Podľa jedného zo susedov býva v byte mladý muž. To, že policajti zamierili práve k nemu, ho prekvapilo. "Som pozeral na tie pásky. To by neprišli len tak. By prišli karabinieri takí v uniforme, keby niečo také, že bitka," sused Miroslav. 

"Môžeme potvrdiť, že vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru Humenné na prípade intenzívne pracuje a sú v ňom vykonávané všetky potrebné procesné úkony," povedala policajná hovorkyňa v Prešove Jana Ligdayová. Odpoveď na otázku, akú trestnú činnosť dokumentovali sme sa nedozvedeli. Nedopovedali ani na to, či bolo vznesené obvinenie konkrétnej osobe. Polícia na prípad uvalila informačné embargo.

Po tom ako odišli z bytu, presunuli sa do pivničných priestorov. Kriminalisti prehľadali aj tie. Z paneláku odchádzali po bezmála štyroch hodinách. Spolu s nimi odchádzal aj muž, ktorý podľa susedov v byte býva. "Bližšie informácie momentálne poskytovať nebudeme," dodala Ligdayová. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy