Zatiahnuté
Bratislava
Rudolf
17.4.2024
Riskantná jazda motorkára sa skončila v potoku. Na motorke nesedel sám
Zdielať na

Riskantná jazda motorkára sa skončila v potoku. Na motorke nesedel sám

DETVA / Všetky záchranné zložky pomáhali v stredu večer pri nehode 40- ročného motorkára. Muž išiel veľkou rýchlosťou, a potom čo zdemoloval smetné koše pri ceste, skončil v potoku. On aj spolujazdec sa vážne zranili.

Riskantná jazda ulicami Detvy nedopadla dobre pre 40- ročného Martina a jeho 63- ročného spolujazdca Jána. Vodič motorky zišiel z cesty, zdemoloval smetné koše, iba tesne sa vyhol betónovému stĺpu a napokon, skončil rýchly stroj v potoku. Muži dopadli až niekoľko metrov ďalej. "Našli sme ich 15 metrov od seba," vyjadril sa k nehode člen posádky hasičov Jozef Adamec. 

 "Vodič motorky neprispôsobil rýchlosť svojim schopnostiam," povedala hovorkyňa polície v Banskej Bystrici Mária Faltániová.  Zranených po nehode okamžite previezli do nemocnice. Stav štyridsaťročného vodiča je vážny. Podľa záchranárov utrpel mnohopočetné poranenia celého tela. Okolnosti nehody vyšetruje polícia, nariadili aj odber krvi u vodiča na zistenie prítomnosti alkoholu. 

Na jednom z najvyťaženejších úsekov Bratislavy sa začali práce. Tie sa bez hromadnej nehody nezaobišli, pozrite si reportáž:

 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy