Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Polícia pátra po mužovi, ktorý v noci prepichol desiatky pneumatík
Zdielať na

Polícia pátra po mužovi, ktorý v noci prepichol desiatky pneumatík

Kysuckí policajti sa stále snažia odhaliť totožnosť muža, ktorý na jar tohto roku spôsobil za jednu noc v dvoch dedinách veľké škody. V Ochodnici a Kysuckom Lieskovci poškodil viaceré autá, pričom ho zachytila priemyselná kamera. Polícia sa teraz rozhodla zverejniť tieto zábery, aby sa mohla pohnúť pri svojom vyšetrovaní

Muž, ktorý pod rúškom tmy prichádza na bicykli s jasným plánom, zničiť čo najviac áut. Pokojne pritom vojde do cudzieho dvora a ostrým predmetom prepichne pneumatiku. V aprílovú noc to však zďaleka nebolo jediné auto, na ktorom sa vyzúril. 

"Osemnástim majiteľom osobných motorových vozidiel spôsobil doposiaľ neznámy páchateľ škodu viac ako 26 tisíc eur," informovala policajná hovorkyňa Jana Balogová. 

Autá si vyberal náhodne, zaparkované za bránou pri dome, či na ulici. V Kysuckom Lieskovci i v Ochodnici. Na niektorých navyše poškriabal lak karosérie. "v tejto súvislosti polícia žiada verejnosť o pomoc pri stotožnení muža zachyteného na priemyselnej kamere," dodáva Balogová. 

V Ochodnici vyvesili na nástenku obecného úradu fotografie, na ktorých je páchateľ. Taktiež reportérka TV JOJ Iveta Marešová chodila po ulici a spýtala sa ľudí, či páchateľa nepoznajú. "Videl som to, ale neviem, kto to je."  V tejto obci sa udial rovnaký typ vandalizmu aj v januári tohto roka. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy