Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Tragická nehoda pred Sencom. O život prišiel 60-ročný vodič
Zdielať na

Tragická nehoda pred Sencom. O život prišiel 60-ročný vodič

SENEC / Tragická nehoda medzi Sencom a Veľkým Bielom si v nedeľu večer vyžiadala život 60 -ročného vodiča. Ten z neznámych príčin prešiel do protismeru a zrazil sa s oprotiidúcim autom. Zasahoval aj záchranársky vrtuľník.

Dopravní policajti v Senci vyšetrujú okolnosti dopravnej nehody, pri ktorej došlo krátko pred 18:30 k čelnej zrážke dvoch osobných áut medzi obcou Veľký Biel a mestom Senec.

Medzi obcami prešiel Chevrolet do protismeru, kde sa zrazil s Passatom, v ktorom sedel muž so ženou a dieťaťom. "Ihneď po prijatí oznámenia o dopravnej nehode sa na miesto dostavili všetky záchranné zložky. 60-ročný vodič vozidla Chevrolet zraneniam na mieste podľahol," informovala policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková. 

Žena bola po náraze vážne zranená, a preto musela byť prevezená do nemocnice vrtuľníkom. Muža s dieťaťom previezli do nemocnice sanitkou. "Na zistenie prítomnosti alkoholu bol u oboch vodičov nariadený odber krvi," dodáva Mihalíková. Cesta bola na niekoľko hodín neprejazdná. 

Čo sa presne na ceste medzi Sencom a Veľkým Bielom stalo, zatiaľ nie je jasné. Na ceste sa totiž nenachádzali žiadne zreteľné stopy po brzdení. Do úvahy prichádza aj to, že 60-ročný vodič za volantom skolaboval. Túto verziu potvrdí, alebo vyvráti až nariadená pitva.

K nehode došlo aj v Dubnici nad Váhom. Hasiči tam zachraňovali svojho kolegu, ktorý na motorke v plnej rýchlosti v pálil do auta: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy