Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Ženu, ktorá nechala mŕtve dieťa na toalete v lietadle zadržali
Zdielať na

Ženu, ktorá nechala mŕtve dieťa na toalete v lietadle zadržali

NAÍ DILLÍ / Úrady v Indii zadržali mladú ženu, ktorá nechala na toalete v lietadle mŕtve dieťa. Zosnulé bábätko našla vo štvrtok posádka letu spoločnosti Air Asia z Guváhátí do Dillí, krátko predtým než malo lietadlo pristáť. Následne vypočula všetky pasažierky.

K pôrodu na palube sa priznala 19-ročná žena. Mladá taekwondistka, ktorá mala v Dillí prestúpiť na let do Južnej Kórey, tvrdí, že nevedela, že je tehotná, informuje spravodajský portál BBC s odvolaním sa na políciu.

Prípad zaregistrovala letisková polícia a momentálne je predmetom vyšetrovania. Ako vysvetlil popredný predstaviteľ polície Sandžaj Bhatia, žena bola tehotná sedem a pol mesiaca. Jeho matka ho po pôrode nechala ležať na podlahe toalety. Polícia podľa jeho slov momentálne čaká na výsledky pitvy, ktorá má určiť ako dieťa zomrelo. "Po tom ako dostaneme správu, zistíme viac a podnikneme nevyhnutné kroky," povedal Bhatia pre BBC. Polícia sa momentálne snaží kontaktovať rodinu mladej ženy, ktorá žije v štáte Ásam.

Indická pobočka Air Asia vydala vyhlásenie, v ktorom sa svojím zákazníkom ospravedlnila za "narušenie ich letového poriadku". "Budeme pomáhať pri vyšetrovaní a spolupracovať so všetkými zainteresovanými orgánmi," uviedla.

Prípadov, kedy ženy o svojom tehotenstve vraj nevedeli, je viac. Táto matka priviedla na svet zdravé 6 kilogramov vážiace bábätko:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy