Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Vyšetrovací pokus vo Veľkej Mači. Matka Martiny Kušnírovej cíti nádej
Zdielať na

Vyšetrovací pokus vo Veľkej Mači. Matka Martiny Kušnírovej cíti nádej

VEĽKÁ MAČA / Do domu investigatívneho novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej sa vrátili policajti. Po vyše troch mesiacoch robili vo Veľkej Mači vyšetrovací pokus. S informáciou prišiel ako prvý portál topky.sk. Polícii sa stále nepodarilo objasniť brutálnu popravu. Vo Veľkej Mači bol aj otec novinára a matka jeho snúbenice.

Vyšetrovací pokus trval takmer 5 hodín, skončil sa pred jedenástou hodinou večer za hlbokej tmy. K úkladnej dvojnásobnej vražde došlo 21.februára.

​Tri mesiace a tri dni potom, ako sa o tomto skutku dozvedelo Slovensko sa udial v dome vo Veľkej Mači vyšetrovací pokus. Znamená to, že sa kontrolovali znalecké posudky, či súhlasia s tým, ako sa veci 21. februára mohli v dome Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej odohrať.

​Z prvotných informácií po vyšetrovacom pokuse vieme skonštatovať, že Martina Kušnírová zomrela rukou vraha ako prvá, o niekoľko sekúnd nato vrah zastrelil Jána Kuciaka. Asi hodinu, alebo hodinu a pol pred touto dvojnásobnou vraždou sa už pohyboval po pozemku. Asi hodinu potom, čo dorazili obidvaja domov, došlo k dvojnásobnej vražde.

​​V dome vo Veľkej Mači, kde sa vražda odohrala boli experti nielen z oblasti balistiky, asistovali aj hasiči, ktorí svietili počas tmy na tento pozemok a takisto boli pri vyšetrovacom pokuse aj príslušníci NAKA.  Matka Martiny Kušnírovej po tomto vyšetrovacom pokuse povedala, že po dnešku už nadobudla aspoň o čosi väčší pocit nádeje, že by sa mohlo podariť vraha dolapiť.

​Vyšetrovatelia naďalej pracujú s viacerými verziami, ktoré by viedli k objednávateľovi dvojnásobnej úkladnej vraždy vo Veľkej Mači.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy