Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Žena videla muža potácať sa okolo rieky. Keď začula šplechnutie, zavolala policajtov
Zdielať na

Žena videla muža potácať sa okolo rieky. Keď začula šplechnutie, zavolala policajtov

SABINOV / V Sabinove boli v utorok večer v teréne hasiči a policajti. Zalarmovala ich mladá dievčina, ktorá videla pri rieke neznámeho muža. Bola práve na prechádzke so psom, keď zrazu počula zvuk, akoby niekto skočil alebo spadol do vody.

Stalo sa to krátko po ôsmej večer. V Sabinove, iba kúsok od hasičskej stanice. Mladú ženu zneistil zvláštny zvuk. Akoby niekto spadol alebo skočil do vody. Kontaktovala preto policajtov, ktorí išli práve okolo. "Pre podozrenie pádu osoby do rieky polícia spolu s hasičmi prehľadáva okolie rieky," informuje policajný hovorca Daniel Džobanik. 

Hasiči a policajti prehľadávali niekoľkokilometrový úsek. Mala to byť neznáma osoba vysoká asi 150 centimetrov oblečená v čiernej mikine a na hlave mala kapucňu. Pri prehľadávaní rieky aj okolia ale nikoho takého nenašli. Prečesávali hladinu rieky aj okolie od Sabinova po Šarišské Michaľany.

To, či niekto skutočne spadol alebo skočil do vody, sa zatiaľ nepotvrdilo. Policajti zatiaľ nemajú ani hlásenie o tom, aby bol niekto nezvestný. Po niekoľkých hodinách v teréne aj ďalšie pátranie ukončili.

Pozrite si archívnu reportáž o podobnom prípade: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy