Zatiahnuté
10°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Do 17-ročného Martina narazili autom a potom ho zbili. Polícia už pozná útočníka
Zdielať na

Do 17-ročného Martina narazili autom a potom ho zbili. Polícia už pozná útočníka

KLENOVÁ / Najprv doňho narazilo auto a potom mal nasledovať úder, ktorý 17-ročného chlapca úplne zložil. Podľa slov jeho matky vyzeral ako mŕtvy. Polícia už pozná údajného útočníka.

Zbitý chlapec popísal, čo v ten deň stalo. Vraví, že sa vracal práve domov, keď doňho narazilo auto, v ktorom sedela partia mladých z inej obce. "Najprv do mňa narazil do zadu, som spadol a potom ma ešte udreli." Podľa slov jeho mamy mu prvú pomoc neposkytli, ale z miesta ušli. "Manžel ho chytil na ruky, dal ho do auta, ani nerozprával. Bez všetkého sme išli na chirurgiu do Sniny," opisuje udalosti Silvia. 

Po incidente skončil 17-ročný Martin v nemocnici. Museli ho hospitalizovať. Jeho matka tvrdí, že má trvalé následky. "On tam ležal ako mŕtvy, potom sa trepal, my sme mysleli, že nám chlapec zomrie na ceste." Prípad vyšetrujú sninskí policajti a vo veci začali trestné stíhanie pre ublíženie na zdraví. "Na základe dôkaznej situácie bolo z uvedeného trestného činu vznesené obvinenie 17-ročnému Erikovi z Moravan," informuje policajná hovorkyňa Jana Migaľová. 

To ale nie je všetko. Policajti začali aj stíhanie pre marenie výkonu úradného rozhodnutia. Mama zbitého chlapca vysvetľuje, že vozidlo mal šoférovať mladík, ktorý za volantom nemal čo robiť. V tejto veci ale zatiaľ obvinenie nepadlo. Ak sa vina preukáže, vzhľadom na jeho vek, mu hrozí väzenie na 18 mesiacov. 

Pozrite si archívnu reportáž o podobnom prípade: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy