Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Otec zaútočil na pedofila. Ten zneužíval jeho 3 dcéry
Zdielať na

Otec zaútočil na pedofila. Ten zneužíval jeho 3 dcéry

Archívna reportáž

CHARLOTTE, MICHIGAN / Na bývalého lekára americkej gymnastickej reprezentácie, ktorého viní zo sexuálneho zneužitia vyše 260 dievčat sa pokúsil na súde v Michigane zaútočiť otec troch jeho obetí.

Muž sa najprv opýtal sudkyne, či mu v rámci procesu odsúdenia umožní stráviť osamote, v uzatvorenej miestnosti "5 minút s týmto démonom." Keď sudkyňa odmietla, opýtal sa, či mu dá aspoň minútu. Sudkyňa opäť odmietla, vysvetlila zronenému otcovi troch zneužívaných dcér, že takýto postup nie je možný zo zákona.

Vtedy sa v otcovi niečo zlomilo a pokúsil sa zaútočiť na Larryho Nassara, sediaceho len pár metrov od neho. Ochranka v súdnej miestnosti nešťastného otca ihneď spacifikovala a vyviedla zo sály. Neskôr sa za útok ospravedlnil. Rozsudok pre Larryho Nassara znie: najprv 40 rokov za detskú pornografiu a následne ďalších 175 rokov za zneužívanie maloletých.

Počas súdneho procesu s lekárom o svojom zneužívaní detailne prehovorili desiatky mladých športovkýň, vrátane tých najväčších mien americkej a svetovej atletiky:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy