Jasno
17°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Polícia z brutálnej smrti mladíka pri obci Medzev obvinila dvoch mužov
Zdielať na

Polícia z brutálnej smrti mladíka pri obci Medzev obvinila dvoch mužov

MEDZEV / Telo mladíka našli na lesnej ceste ešte vo štvrtok v noci v obci Medzev (okres Košice). Od začiatku bolo jasné, že zomrel násilnou smrťou. V sobotu už vyšetrovateľ vzniesol obvinenie dvom miestnym mužom a zavrel ich do cely policajného zaistenia. Ak ich uznajú vinnými, hrozí im až 20 rokov väzenia.

"Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva policajného zboru v Košiciach na základe doposiaľ získaných dôkazov a vykonaného dokazovania vzniesol obvinenie dvom miestnym mužom vo veku 25 a 36 rokov pre obzvlášť závažný zločin vraždy spáchaný formou spolupáchateľstva," informuje policajná hovorkyňa Jana Mésarová. 

Podľa predbežných výsledkov pitvy muži opakovane predmetom spôsobili mladíkovi poranenia hlavy, najmä v oblasti tváre. Obvinení muži bol umiestnení do cely policajného zaistenia. Vyšetrovateľ zároveň spracoval podnet na vzatie oboch obvinených do väzby. V prípade dokázania viny obvineným mužom hrozí trest odňatia slobody na pätnásť až 20 rokov. Totožnosť muža stále zisťujú.

​Miestni obyvatelia obeť surového útoku vraj nepoznajú. Tvrdia, že ho v obci nikdy predtým nevideli. Dobité telo mladíka objavili na lesnej ceste.

Pozrite si archívnu reportáž, v ktorej v dome našli mŕtveho muža: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy