Zatiahnuté
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Odviezol do nemocnice svoju tehotnú manželku. Cestou späť narazil do plynovej prípojky
Zdielať na

Odviezol do nemocnice svoju tehotnú manželku. Cestou späť narazil do plynovej prípojky

SPIŠ / V sobotu skoro ráno na Spiši rozprávkovo snežilo. Táto idylka však bola pre mladíka zo Spišských Tomášoviec nepríjemná. Na zasneženej ceste nezvládol riadenie. S požičaným autom tak skončil v dome a plynovej prípojke.

Žena dostala nad ránom kontrakcie. Dieťa sa pýtalo na svet. Mladý 27-ročný Tomášovčan musel konať. Svoje auto mal nepojazdné, preto mu pomohol kamarát. No pri návrate z nemocnice bola ulica v obci zasnežená.

V miernej zákrute sa auto stalo neovládateľným. Ako povedal pre TV JOJ vodič mimo kamery, stiahlo ho rovno do domu.

"Na mieste už bola polícia. Dopravná nehoda jedného motorového vozidla, ktoré narazilo do plynovej prípojky," uviedol veliteľ zásahu hasičov Slavomír Ivančo.

Vodič narazilzároveň aj do neobývaného rodinného domu. Po príjazde sa hasiči museli postarať o unikajúci plyn. "Nehoda dopadla bez zranenia. Odstavili sme plyn a stabilizovali sme vozidlo proti požiaru," dodal veliteľ zásahu.

Na miesto nehody prišiel aj vodičov kamarát - majiteľ nabúranej škodovky. Ten iba skonštatoval, že vodič si teda pekne zarobil. Keďže auto po čelnom náraze bude musieť dať opraviť.

Plynári prípojku taktiež skontrolovali. Vymenili mierne poškodený ventil a za pár minút prevádzku plynu opäť obnovili. Dychová skúška u vodiča bola negatívna. Polícia tento prípad uzavrela ako škodovú udalosť.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy