Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Vodička nabúrala. Tvrdenie, že jej prišlo zle neobstálo po dychovej skúške
Zdielať na

Vodička nabúrala. Tvrdenie, že jej prišlo zle neobstálo po dychovej skúške

SNINA / Opitá si sadla za volant a havarovala. Vodička zo Sniny narazila do stĺpa verejného osvetlenia. Známy 31-ročnej vodičky štábu TV JOJ po nehode povedal, že jej prišlo za volantom nevoľno. Polícia ženu obvinila z prečinu ohrozenie pod vplyvom návykovej látky.

Žena zo Sniny v zákrute narazila do stĺpu verejného osvetlenia. Vodička sa podľa polície  pravdepodobne plne nevenovala vedeniu vozidla. V ľavotočivej zákrute zišla s autom mimo komunikáciu a nasledoval náraz. Miesto nehody zadokumentovali policajti.

Známy vodičky štábu TV JOJ tvrdil, že jej prišlo počas šoférovania nevoľno. Žena bola po nehode podrobená dychovej skúške na alkohol. "S pozitívnym výsledkom a nameranou hodnotou 0,73 mg/l alkoholu vo vydychovanom vzduchu," povedal Daniel Džobanik, hovorca KR PZ Prešov.

V prepočte je to takmer jedno a pol promile. Dôvod, prečo si žena sadla za volant pod vplyvom alkoholu jej známy nevedel. Ženu  obvinili z prečinu Ohrozenia pod vplyvom návykovej látky, stíhaná je na  slobode. "Škoda na vozidle bola vyčíslená na 2400 eur a na stĺpe verejného osvetlenia približne 100 eur," upresnil Džobanik.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy