Zatiahnuté
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Muž odetý len v tričku obťažoval mladé dievčatá vo výťahu. Sexu sa dožadoval aj u susedy
Zdielať na

Muž odetý len v tričku obťažoval mladé dievčatá vo výťahu. Sexu sa dožadoval aj u susedy

BRATISLAVA / Oblečené mal iba tričko a v ruke držal kuchynský nôž. Takto sa pohyboval muž v jednom z panelových domov v bratislavskej Petržalke a obťažoval dievčatá. Žiadal od nich sex. Skončil v policajnej cele.

Zvláštne chúťky si chcel 33-ročný Martin uspokojiť počas víkendu. Bola sobota krátko po 19:00, keď sa pohyboval takmer nahý, teda len v pánskom tričku, po chodbách jedného z panelových domov na Kapicovej ulici.

Takto oblečený s kuchynským nožom v ruke, nastúpil do výťahu, kde boli 15 a 19-ročné dievčatá. Jedno z nich začal obťažovať, no výťah našťastie zastavil a obe rýchlo utiekli.

Keď sa mu to nepodarilo, vošiel na poschodie, kde zaklopal na dvere jedného z bytov. Tu mu otvorila 32-ročná žena.

Aj u nej sa už vo dverách dožadoval svojej potreby a zodvihol aj nôž.

"Žena z obavy o svoj život a zdravie chcela zatvoriť vchodové dvere, čo jej menovaný znemožnil tým, že odtláčal dvere smerom dovnútra vlastným telom," povedal hovorca polície Michal Szeiff. 

Žena kričala, nepúšťala dvere a neustále sa preťahovali. Našťastie sa do bytu nedostal a žene sa ich podarilo zatvoriť.To už na miesto dorazili policajti a 33-ročného Martina priamo v panelovom dome zadržali a predviedli ho na výsluch.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy