Zatiahnuté
12°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Chovateľ mačiek zomrel, jeho zvieratá ho obhrýzli
Zdielať na

Chovateľ mačiek zomrel, jeho zvieratá ho obhrýzli

KRAKOV / Aj láska k zvieratám môže mať fatálne následky. Doplatil na to 71-ročný muž. Jeho telo objavili v značnom štádiu rozkladu a okolo neho 6 mačiek.

Muž býval so svojimi mačkami v bytovke v centre Krakova. Keďže ho susedia nevideli už asi 3 týždne, začali sa báť o jeho bezpečnosť. Muži zákona po príchode na miesto zistili, že dvere sú zamknuté zvnútra. Keďže mali obavu o zdravie muža, rozhodli sa pre vstup do obydlia. Keď sa policajti konečne za asistencie hasičov konečne dostali dovnútra, 71-ročný muž už nejavil žiadne známky života a jeho telo už bolo v pokročilom štádiu rozkladu.

Po vstupe do bytu sme zistili, že telo 71-ročného muža bolo čiastočne obhryzené jeho mačkami, ktoré tam boli spolu s ním zavreté pravdepodobne po celý čas." opísal príšerný nález Sebastian Gleń, hovorca polície.  Telo nebohého 71-ročného muža previezli na súdno-lekársku patológiu, kde znalci vylúčili cudzie zavinenie. Muž pravdepodobne dostal infarkt. Čiastočnú ohlodanosť tela pripísali mačkám. Tie si vzal do opatery miestny útulok.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy