Zatiahnuté, dažďové prehánky
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Motorkár narazil do auta, motocykel mu zhorel do tla
Zdielať na

Motorkár narazil do auta, motocykel mu zhorel do tla

ZÁHORSKÁ BYSTRICA / Na ceste medzi Záhorskou Bystricou a Stupavou prišlo v pondelok ráno k hrozivej nehode. Motorkár narazil zboku do Octavie, jeho motorka po silnom náraze vzbĺkla.

K nehode prišlo na odbočke na diaľnicu. Podľa dostupných informácií z miesta dopravnej nehody, vodič osobného motorového vozidla Škoda Octavia pri odbočovaní vľavo na diaľničný privádzač D4, pravdepodobne nedal prednosť protiidúcemu motocyklu zn. Triumph. Motorka po náraze zhorela do tla, jej 36-ročného vodiča odviezla rýchla záchranná služba s poranením hlavy. Ošetrenie museli poskytnúť aj 88-ročnému mužovi so stresovou reakciou. Vodič Octavie sa nezranil.

Vykonanou dychovou skúškou požitie alkoholických nápojov u oboch vodičov vylúčili. Výšku škody spôsobenú dopravnou nehodou vyčíslia dodatočne. Presné príčiny, okolnosti ako aj miera zavinenia tejto dopravnej nehody, sú v súčasnosti predmetom objasňovania.

Na mieste udalosti zasahovali aj bratislavskí hasiči. Premávka v uvedenom úseku bola počas dokumentovania dopravnej nehody riadená príslušníkmi dopravnej polície.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy