Zatiahnuté
12°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Branislav bol tri mesiace nezvestný, našli ho utopeného v Hrone
Zdielať na

Branislav bol tri mesiace nezvestný, našli ho utopeného v Hrone

BANSKÁ BYSTRICA / Telo mladého muža bez známok života objavili neďaleko Banskej Bystrice. Ležalo zachytené na plytčine v rieke Hron desiatky metrov od hlavnej cesty. Polícia potvrdila, že išlo o 26-ročného Branislava, ktorého rodina hľadala už takmer tri mesiace po tom, čo sa nevrátil z oslavy z centra mesta.

Bezvládne telo mladíka našiel muž, ktorý bol na prechádzke so psom niekoľko metrov od brehu rieky Hron. Privolaní hasiči sa dostali do vody po vlastných, keďže v danom úseku nie je silný prúd. Oblečení v špeciálnych oblekoch vytiahli muža z vody na breh. 

Zmizol bez stopy

Policajti zisťovali totožnosť obete. Ako prvá prichádzala do úvahy možnosť, že ide o 26-ročného Branislava z Banskej Bystrice, ktorý bol nezvestný takmer tri mesiace.Poznávacie znamenie, vytetovaný nápis ELI na pravom predlaktí, našli na ruke obete, ktorú následne spoznala aj rodina. 

Branislav zmizol bez stopy ešte v polovici novembra. Naposledy ho videli krátko pred polnocou, keď odišiel domov z oslavy v centre.

Obhliadajúci lekár na mieste predbežne vylúčil cudzie zavinenie. Presná príčina smrti bude známa až po pitve. Na základe záznamov z bezpečnostných kamier sa dá predpokladať, že Branislav spadol do Hrona niekde v úseku pod centrom mesta. Jeho telo sa zrejme zachytilo v koryte. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy