Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Motorkár (†28) neprežil zrážku s kamiónom
Zdielať na
Krimi

Motorkár (†28) neprežil zrážku s kamiónom

SENEC / Tragicky sa skončila zrážka nákladného auta a motocykla. V stredu krátko po 16:00 pri vychádzaní vozidla DAF z čerpacej stanice v Senci, odbáčajúceho na cestu do Trnavy, prišlo k zrážke kamióna s motocyklom.

Motorkár, ktorý smeroval zo Senca do Bratislavy, zrážku neprežil. "Neďaleko miesta nehody pristál záchranársky vrtuľník, zdravotníkom sa  život 28-ročného motocyklistu zachrániť nepodarilo,"informovala hovorkyňa bratislavskej polície Lucia Mihalíková.

Resuscitácia

"Záchranári ho niekoľko minút resuscitovali, neúspešne. Mal mnohopočetné ťažké poranenia," povedal hovorca záchranárov Boris Chmel.

Martinovu stratu, otca dvoch malých detí, veľmi ťažko znášali aj kamaráti, ktorí prišli na miesto potom, ako sa dozvedeli zdrvujúcu správu. Policajti cestu z časti uzavreli a dopravu usmerňovali. V šoku bol aj maďarský kamionista, ktorý  bol po celý čas pri aute a komunikoval s políciou. 

Požitie alkoholických nápojov bolo u vodiča nákladného motorového vozidla vykonanou dychovou skúškou na mieste vylúčené.

Pozrite si reportáž redaktorky Silvie Mračnovej:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy