Zatiahnuté
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Čelná zrážka neďaleko Ružomberka ráno paralyzovala dopravu
Zdielať na

Čelná zrážka neďaleko Ružomberka ráno paralyzovala dopravu

HUBOVÁ / Neďaleko Ružomberka v smere na Martin sa ráno tvorili rozsiahle kolóny. Dôvodom viac ako hodinového uzavretia cesty bola čelná zrážka dvoch osobných áut. Či nehodu spôsobil mikrospánok, alebo ostré ranné slnko, vyšetrujú policajti.

Autá sa čelne zrazili približne o šiestej hodine ráno, neďaleko obce Hubová. Podľa svedkov vodič Volkswagenu vošiel do protismeru, kde narazil do oproti idúcej Oktávie.

Zranenia hrudníka

Po príjazde hasičov boli obaja vodiči mimo vozidiel, pomáhali im okoloidúci svedkovia kolízie. Po prvotnom ošetrení ich záchranári previezli do nemocnice. "Jednotka zabezpečila miesto nehody, vykonala protipožiarne opatrenia a po dohode s políciou sme pomocou navijáka jedno z havarovaných vozidiel odtiahli mimo vozovky na krajnicu," uviedol veliteľ zásahu Michal Žilinčan.

"Obaja si pri zrážke narazili hrudník. Jeden z vodičov navyše utrpel zlomeninu ruky. Záchranári ich po ošetrení previezli do nemocnice," informuje hovorkyňa skupiny Falck Alena Lacyková-Krčová.

Kolóny

Vodiči, ktorí ráno prechádzali týmto úsekom si v kolónach, ktoré sa vytvorili v oboch smeroch, počkali viac ako hodinu. Presné okolnosti čelnej zrážky vyšetrujú policajti.

Pozrite si priloženú reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy