Polojasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Pri Zvolene sa zrazil kamión s autom, posádka skončila v nemocnici
Zdielať na

Pri Zvolene sa zrazil kamión s autom, posádka skončila v nemocnici

ZVOLEN / Vážna dopravná nehoda sa odohrala na R1 medzi Zvolenom a Banskou Bystricou. O piatej ráno sa zrazil kamión s osobným autom, v ktorom sedela štvorčlenná posádka. Auto bolo po náraze zdemolované na nepoznanie. Zranených vyslobodzovali hasiči. Štyria muži, ktorí v ňom sedeli, skončili vo zvolenskej nemocnici

Kamión plne naložený mrazenou zeleninou smeroval skoro ráno do Popradu. Vodič povedal, že si auto stojace pri krajnici všimol v poslednej chvíli, iba pár sekúnd pred nárazom.

"Auto stálo pri kraji, ani len výstražný trojuholník nemali," hovorí šofér kamióna.

Kamión v priekope

Po silnom náraze odhodilo auto na vozovku. Kamión sa ešte niekoľko metrov šúchal o zvodidlá až sa prevrátil do priekopy. Vodič mal šťastie, že kabínu zvodidlá neprepichli.

Von sa dostal cez čelné sklo. Štvorčlennná posádka auta dopadla horšie. Auto bolo zdemolované na nepoznanie. Šesťdesiatročný muž na zadnom sedadle zostal pod plechmi uväznený a vystrihnúť von ho museli hasiči.

Štyria muži v nemocnici

Sanitky odviezli do nemocníc vo Zvolene a Banskej Bystrici všetkých štyroch mužov z osobného auta. Šesťdesiatročný muž utrpel podľa záchranárov vážne poranenia celého tela, ďalší traja majú zranený hrudník, krk a predkolenie. Presná príčina nehody bude známa až po policajnom vyšetrovaní.

Na mieste bola redaktorka Katarína Kováčiková:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy