Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
V Banskej Bystrici zrazila vodička na priechode dve stredoškoláčky
Zdielať na

V Banskej Bystrici zrazila vodička na priechode dve stredoškoláčky

BANSKÁ BYSTRICA / Zraneniami dvoch stredoškoláčok sa skončila dopravná nehoda neďaleko centra Banskej Bystrice. Tridsaťosemročná vodička auta do nich narazila keď prechádzali cez priechod pre chodcov. Obidve dievčatá skončili v detskej fakultnej nemocnici.

Dievčatá prechádzali cez priechod pre chodcov, keď do nich narazila 38-ročná šoférka. Je to frekventovaná križovatka plná áut. Vodička odbočovala z hlavnej cesty a dávala väčší pozor na prichádzajúce autá ako na to, čo sa deje na priechode.

Poranené končatiny

Stredoškoláčky už prechádzali cez cestu, keď do nich narazila. Šestnásťročné dievča a jej o rok staršia kamarátka po náraze spadli na zem. Pomáhali okoloidúci ľudia aj záchranári.

Obidve dievčatá boli pri vedomí, ale v šoku. Jedno má zranené ruku, druhé poranenú nohu. Po ošetrení ich odviezli do detskej fakultnej nemocnice v Banskej Bystrici. Ich stav nie je vážny. Okolnosti nehody vyšetruje polícia.

"Okolnosti vyšetrujeme, je to už deviaty prípad v tomto roku kedy bol chodec zrazený na priechode pre chodcov," informuje hovorkyňa policajného zboru Mária Faltániová.

Na mieste bola redaktorka Katarína Kováčiková:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy