Zatiahnuté
10°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Mladý Bratislavčan zahynul v plameňoch, našiel ho náhodný svedok
Zdielať na

Mladý Bratislavčan zahynul v plameňoch, našiel ho náhodný svedok

BRATISLAVA / Keď vyšiel obyvateľ bratislavskej Vrakune pred dom, videl tlieť na zemi nejaký predmet. Myslel si, že vidí tlejúcu kopu dreva. Keď prišiel bližšie, zistil, že ide o muža, ktorý sa stal obeťou požiaru v garáži.

Svedkovi sa podarilo nakrútiť požiar garáže. Až potom objavil muža bez známok života.

Jozef v čase požiaru išiel do obchodu. Keď prechádzal okolo chaty, videl, že na ceste, oproti bráne do garáže, niečo tlie. Myslel si, že je to peň stromu.

"Ešte som sa trošku pohoršil, že čo to tu ľudia teraz pália, nejaké drevá," hovorí Jozef.

Pri požiari zahynul vnuk majiteľky chatky, ktorý tam podľa informácií od susedov býval. Po nešťastí sa na miesto dostavila aj babička obete.

Neznáma príčina

Privolaní hasiči plamene uhasili. Vybavenie garáže zhorelo do tla. Z vnútorných priestorov ešte odstránili nepoškodenú plynovú fľašu.

"Išlo o požiar garáže. Na miesto prišli tri kusy techniky hasičského záchranného útvaru," hovorí veliteľ zásahu Tomáš Pavelka.

Obhliadajúci lekár na mieste predbežne vylúčil cudzie zavinenie. Nezodpovedanou otázkou zatiaľ zostáva, ako požiar vznikol. Či muž v garáži niečo robil, v tam nastala explózia a zachvátili ho plamene, alebo práve spal budú zisťovať vyšetrovatelia.

Na ulici tlelo telo Bratislavčana, našiel ho okoloidúci, pozrite si reportáž:

Upozorňujeme, že nasledujúce zábery nie sú vhodné pre deti a maloletých divákov

Súvisiace články

Najčítanejšie správy