Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Policajti zastavili vodiča, našli uňho veľké množstvo rôznych drog
Zdielať na
Krimi

Policajti zastavili vodiča, našli uňho veľké množstvo rôznych drog

SEREĎ / Jeden z drogových dílerov skončil v rukách polície. Galantskí kriminalisti ho zadržali potom, ako u neho našli množstvo drog. Muž je v súčasnosti na polícii a materiál poslali na expertízu.

Policajti v Seredi spozorovali žlté auto, v ktorom sedel zrejme pre mužov zákona známy šofér. Rozhodli sa ho skontrolovať. Potom, ako ho vyzvali, aby im dal doklady, nasledovala ďalšia kontrola.

Rôzne drogy

Tá preukázala, že muž mal pri sebe veľké množstvo rôznych drog.

Na miesto dorazila desiatka kriminalistov a priviezli aj policajného psa. Muž im dobrovoľne vydal zatavené striekačky s hnedou kryštalickou látkou, tiež alobal, v ktorom bola ďalšia dosiaľ neznáma látka, rôzne malé priesvitné vrecúška, ako aj váhy. Drogy mal podľa zistení televízie JOJ nielen pri sebe, ale aj v batohu.

"Môžem potvrdiť, že išlo o policajnú akciu zameranú na drogovú trestnú činnosť. V tejto chvíli sumarizujeme informácie a vykonávame procesné úkony," uviedla trnavská krajská hovorkyňa Mária Linkešová.

Cvičený pes

Špeciálne cvičený pes prehľadal celé auto. Po ňom to zopakovali aj kriminalisti. Všetok materiál zaistili a poslali na expertízne skúmanie. Zatiaľ nie je známe, koľko drog mal muž pri sebe a ani to, o aké šlo.

"Výsledky budú známe až po výsledkoch expertízneho skúmania," uzavrela Linkešová.

Pozrite si priloženú reportáž:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy