Jasno
14°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Otec dvoch malých detí z Handlovej predával drogy, hrozí mu 15 rokov
Zdielať na
Krimi

Otec dvoch malých detí z Handlovej predával drogy, hrozí mu 15 rokov

HANDLOVÁ / Rolanda z Handlovej chytili s drogami policajti zo Žiaru nad Hronom už pred mesiacom. Nepoučil sa a tentoraz ho dolapili prievidzskí kriminalisti. Otec dvoch malých detí môže za mrežami stráviť 15 rokov.

Roland z Handlovej skončil v krátkom čase s putami na rukách hneď dvakrát. V oboch prípadoch boli dôvodom drogy.

"Policajti pri osobnej prehliadke u Rolanda zaistili vrecko s obsahom neznámej sušiny, papierovú skladačku s obsahom neznámej kryštalickej látky a taktiež aj injekčnú striekačku," uviedla policajná hovorkyňa Elena Antalová.

Prievidzskí kriminalisti muža sledovali niekoľko týždňov. Vedeli, že pravidelne zásobuje drogami narkomanov v celom meste. Jeho auto zastavili v momente ako ich začal predávať. "Obvinený u seba prechovával pervitín a marihuanu a to nielen pre vlastnú potrebu," dodala Antalová.

Svedectvo narkomanov

Podľa informácií televízie JOJ z prostredia polície kriminalisti zadržali aj viacerých narkomanov, ktorí potvrdili, že drogy kupovali práve od Rolanda.

"Je to díler, ktorý sa tým zaoberá dlhodobo, nie je to veľká ryba, ale taká stredná," vysvetľuje odborník na liečbu závislostí Marian Daubner

"Policajný vyšetrovateľ z Handlovej obvinil 28 ročného Rolanda z Handlovej z obzvlášť závažného zločinu nedovolene výroby omamných látok, jedov a prekurzorov, ich držaniaa obchodovania s nimi," upresnila policajná hovorkyňa Elena Antalová.

15 rokov

Presne pred mesiacom ho zadržali policajti zo Žiaru nad Hronom. Aj vtedy mal pri sebe drogy. Nepoučil sa a marihuanu s pervitínom u neho našli opäť. Podľa polície, by sa z uvedeného množstva dalo vyrobiť minimálne 250 obvykle jednorázových dávok drogy.

Sudca okresného súdu v Prievidzi ho v piatok vzal do vyšetrovacej väzby. Tu bude čakať na súd. Vyzerá to tak, že svoje dve malé deti tak ľahko neuvidí. Hrozí mu totiž veľmi vysoký trest - 10 až 15 rokov.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy