Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Bratia sa sporia o majetok. Jeden na druhého vzal motyku
Zdielať na
Krimi

Bratia sa sporia o majetok. Jeden na druhého vzal motyku

SLOVENSKÁ KAJŇA / Policajti zo Slovenskej Kajne (okres Vranov nad Topľou) riešia prípad nebezpečného vyhrážania sa. Podľa polície sa jeden z obyvateľov s motykou v ruke vyhrážal svojmu staršiemu bratovi zabitím. Dôvodom sú spory o majetok.

Ku konfliktu medzi bratmi došlo na pozemku pri ich rodičovskom dome. Ten zdedil mladší z bratov. majetok je zároveň aj dôvod, prečo sa súrodenci rozhádali. Starší Matúš bol mladšiemu dlžný peniaze.

"Volal som mu, nech mi vráti peniaze, čo mi je dlžný," hovorí obvinený Milan.

"Muž sa svojmu bratovi s motykou v ruke vyhrážal zabitím, čím u neho vzbudil obavu o život a zdravie," uviedla prešovská krajská hovorkyňa Jana Migaľová.

Spor súrodencov

Mladší zo súrodencov tvrdí, že z jeho strany k žiadnym vyhrážkam nedošlo. Práve naopak. Starší Matúš zastrašoval jeho, tvrdí Milan.

"Keď sa nebojím, nech prídem k nemu a on mal pri tom kosačku krovinorez, že uvidím, čo so mnou bude," opisuje ich hádku Milan.

Za mreže

Spor bratov skončil trestným oznámením. Policajti jedného z nich obvinili z nebezpečného vyhrážania sa. "V prípade dokázania viny mu hrozí väzenie na 6 mesiacov až tri roky," dodala Migaľová.  

Podľa obvineného Milana je trestné oznámenie len pokus jeho brata o to, aby ho dostal za mreže. "Si myslia, že mňa dostanú do basy, povedal, že vybaví s kamarátom a dom bude jeho," dodal Milan.

Spor dvoch bratov. Jeden na druhého vytiahol motyku a vyhrážal sa zabitím, pozrite si reportáž:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy