Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Tento muž ukradol v reštaurácii pri Nitre stovky eur, hľadá ho polícia
Zdielať na

Tento muž ukradol v reštaurácii pri Nitre stovky eur, hľadá ho polícia

NITRA / Pozor na bundy zavesené na vešiakoch v reštaurácii. Zlodej si vo Veľkom Lapáši takto odniesol slušný lup. Z vetrovky ukradol stovky eur. Jeho tvár nasnímali kamery. Majiteľ ponúka za pomoc pri odhalení finančnú odmenu.

Muž vo veku 30 až 40 rokov vošiel do reštaurácie vo Veľkom Lapáši v okrese Nitra. Spočiatku sa tváril ako bežný zákazník, vykľul sa však z neho zlodej.  

Podľa záberov zlodej vystúpil z červenej felície, ktorá bola zaparkovaná pod reštauráciou. Vošiel do vnútra a obzeral sa, potom si položil tašku na stoličku a išiel k vešiakom. "Išiel si zavesiť bundu a už začal hrabať v tých bundách čo sme si my samozrejme nevšimli," uviedla čašníčka, ktorá mala v ten deň službu.

Tisíc eur

Všetko trvalo iba pár sekúnd, v jednej z búnd natrafil muž na takmer 1 000 eur. Pri odchode mu veci vypadli z rúk, medzi nimi zrejme aj ukradnuté peniaze. V tej chvíli k nemu prišôa čašníčka, ktorá ho chcela obslúžiť.

"Vyzeral taký nervózny, už nechcel na nič odpovedať ani nerozumel čo som sa ho pýtala. Povedal, že nič nepotrebuje a utekal preč," upresnila čašníčka.
 
Zákazník, ktorému kabát patril sedel otočený chrbtom k zlodejovi a nič si nevšimol. Ani ostatní ľudia, ktorí sedeli v reštaurácii.

Odmena

"Zákazník si všimol, že má rozopnutú bundu. Hneď si skontroloval peniaze a zistil, že chýbajú," opísala udalosti pre televíziu JOJ čašníčka.

Zlodej potom vyšiel na parkovisko, zastavila pri ňom červená Felícia, nastúpil a odišiel. Po mužovi, ktorý mal oblečené rifle a tmavú bundu pátra polícia. V rukách držal aj okuliare.

Ak by ste muža zo záberov spoznali kontaktuje políciu na čísle 158. Majiteľ peňazí ponúka za pomoc pri jeho odhalení aj finančnú.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy