Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Zlodej v bratislavskom obchodnom centre vážne zranil muža, bodol ho do hrude
Zdielať na

Zlodej v bratislavskom obchodnom centre vážne zranil muža, bodol ho do hrude

BRATISLAVA / V hodinárstve v bratislavskom Ružinove bodol lupič do hrude 62-ročného zamestnanca. Muž skončil vo vážnom stave v nemocnici. Polícia po páchateľovi stále pátra.

Potom, ako páchateľ ukradol z hodinárstva čo mu prišlo pod ruky, chcel z predajne ujsť. V tom mu chcel zabrániť 62-ročný zamestnanec.

V čase incidentu sa v predajni žiadny zákazník nenachádzal. Pri úteku mladý páchateľ zamestnanca napadol nožom.

"Zamestnanec, ktorý spozoroval konanie muža sa ho pred odchodom z predajne pokúsil zastaviť. Pri kontakte zamestnanca neznámy páchateľ použil nôž, ktorým zamestnancovi spôsobil v oblasti hrudníka bodné zranenie," informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Lucia Miháliková.

Vážne zranenia

Zraneného muža záchranári previezli do nemocnice v Ružinove.

"Muž mal bodné zranenie v oblasti srdca, je po operácii. Jeho stav je vážny, je v intenzívnej starostlivosti lekárov," informovala hovorkyňa univerzitnej nemocnice s poliklinikou v Bratislave Petra Stano Maťašovská.

V obchodnom centre  ostali vydesení nielen blízki príbuzní, ale aj ďalší zamestnanci okolitých predajní.

Stav 62-ročného muža - blízkeho príbuzného majiteľky hodinárstva - je aj naďalej vážny.

Páchateľ uteká

Polícia po páchateľovi stále pátra. "Svedkov, ktorí v inkriminovanom čase videli priebeh a okolnosti tohto incidentu a svojimi informáciami by vedeli pomôcť pri jeho objasnení vyzývame, aby sa obrátili na políciu," vyzýva Miháliková.

Pozrite si reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy