Jasno
12°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Mladík z Krupiny si chcel pre nešťastnú lásku vziať život na benzínke
Zdielať na
Krimi

Mladík z Krupiny si chcel pre nešťastnú lásku vziať život na benzínke

KRUPINA / Mladý muž z Krupiny sa v pondelok večer rozhodol pre krutú smrť. Prišiel na benzínovú pumpu, začal sa oblievať horľavinou a chcel sa podpáliť zapaľovačom, ktorý mal v ruke. Muž, ktorý to videl, ho stihol spacifikovať, čím mladíkovi zachránil život. Zomrieť chcel pre nešťastnú lásku.

Mladý muž prišiel na benzínovú pumpu v Krupine okolo pol siedmej večer. Podľa svedkov vzal do ruky tankovaciu pištoľ a začal sa benzínom oblievať. Horľavinu si nalial aj do úst.

V ruke mal horiacu cigaretu a zapaľovač.

Pomohli svedkovia

Skôr, ako si stihol 25-ročný mladík ublížiť, spacifikoval ho muž, ktorý to všetko videl.

"Prišiel na pumpu, začal sa polievať benzínom. Keď to chcel urobiť druhýkrát, zastavil ho chlap," hovorí očitá svedkyňa.

V nemocnici

Muž zavolal k mladíkovi záchranárov. "Záchranári ošetrili 25 – ročného muža intoxikovaného alkoholom a po pokuse o úmyselné samopoškodenie. Následne ho transportovali do nemocnice vo Zvolene," potvrdil hovorca záchranárov Boris Chmel.

Sanitkou ho previezli do zvolenskej nemocnice. "Následne mu bola odporučená hospitalizácia v psychiatrickej nemocnici Kremnica," dodala hovorkyňa nemocnice Marta Csergeová. 

Pre frajerku

Prípadom sa zaoberá aj polícia. Incident preverujú ako podozrenie zo všeobecného ohrozenia.

Svedkovia hovorili o tom, že mladík chcel takto kruto skončiť svoj život zrejme pre nešťastnú lásku. "Vraj kvôli frajerke," hovorí svedkyňa.

Mladík sa začal polievať benzínom, pozrite si reportáž:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy