Oblačno
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Žena uniesla v Prahe dievča (8), chcela ho ochrániť pred mimozemšťanmi
Zdielať na
Krimi

Žena uniesla v Prahe dievča (8), chcela ho ochrániť pred mimozemšťanmi

PRAHA / Pražská polícia pátra po žene, ktorá 23. decembra uniesla zo Staromestského námestia dievča. Podľa výpovede svedka chcela únoskyňa dieťa zachrániť pred mimozemšťanmi, pravdepodobne trpí psychickou poruchou.

Dievča s ňou odišlo bez protestu potom, čo únoskyňa mu požičala čiapku a šál. Všetko zachytili bezpečnostné kamery. "Približne hodinu a pol s ním chodila ulicami metropole, potom prišla až do Letenských sadov. Tam ju schovala večer do krovia," uviedol hovorca polície Tomáš Hulan.

Neskôr ukázali priemyselné kamery ženu v jednej z pražských ulíc. za nimi išiel svedok, ktorý tu práve venčil psa a všetko oznámil na polícii.

Mimozemšťania a ufóni

"Poprosila ho, aby jej pomohol zachrániť dievčatko. Muž sa zaujímal o tom, pred kým alebo čím mal dievčatko zachrániť. Na to dostal odpoveď, že pred mimozemšťanmi a ufónmi, ktorých je plná planéta. Podľa ženy sa vraj maskovať ako ľudia a jediná obrana pred nimi je predstierať kómu," doplnil Hulan.

Únoskyňa podľa svedka chcela dievča nechať svedkovi. Podľa portálu blesk.cz sa svedok začal so ženou dohadovať, nakoniec utiekla preč. Muž dievčatko odovzdal polícii bez zranení, tá ho odovzdala rodičom. Polícia po žene momentálne pátra.

Pozrite si priloženú reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy