Zatiahnuté
21°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Ženu, ktorá zabila manžela, sudca nevzal do väzby
Zdielať na
Krimi

Ženu, ktorá zabila manžela, sudca nevzal do väzby

ČACHTICE / Päťdesiatpäťročného Miroslava pripravila o život vlastná manželka. Stalo sa tak po jedinom bodnutí kuchynským nožom. Podľa všetkého žena psychicky neuniesla dlhoročné problémy v manželstve.

"Nevedela si pomôcť. Muselo sa takto skončiť. Inak je to ale veľmi dobrá žena," hovorí jedna z obyvateliek obce Čahctice v okrese Nové mesto nad Váhom. "Problém bol, že on stále pil," dodáva.

Zuzana ukončila manželskú hádku jedinou ranou do Miroslavovho hrudníka. Okamžite si uvedomila, čo sa stalo a zavolala záchranku. Mužovi už ale pomôcť nedokázali.

Mužov alkoholizmus

Podľa miestnych Zuzana dlhé roky trpela pre manželov alkoholizmus. V osudný večer prišiel domov tiež opitý. Podľa zistení ho ale manželka zabiť nechcela.

"Vyšetrovateľ obvinil 56-ročnú ženu zo zločinu zabitia. V prípade dokázania viny jej hrozí trest na 9 až 12 rokov," uviedla trenčianska krajská hovorkyňa Elena Antalová.

Ženu sudca vypočúval až osem hodín. Pred budovou celý čas čakali jej traja synovia. Ich matku nakoniec prepustili, no prokurátor s verdiktom nesúhlasil a na mieste sa odvolal. Vecou sa bude zaoberať Krajský súd v Trenčíne.

Zuzana bodla manžela. Ten zomrel. Sudca ju ale prepustil, pozrite si reportáž:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy