Polojasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Dvaja tínedžeri z okolia Nitry za bieleho dňa znásilnili školáčku (13)
Zdielať na

Dvaja tínedžeri z okolia Nitry za bieleho dňa znásilnili školáčku (13)

OKOLIE NITRY / Iba 13-ročnú školáčku brutálne znásilnili dvaja neplnoletí chlapci. Potvrdil to otec dievčaťa i lekári. Žiačka bola po incidente v takom stave, že ju museli previezť do nemocnice.

Dievča išlo poobede do dediny v okrese Nitra za partiou. Medzi mládežou boli aj chlapci, s ktorými sa žiačka poznala. Prehovárali ju, aby sa s nimi išla prejsť.

Zakrátko sa ale vraj všetko zvrtlo a malo dôjsť na sexuálne násilie.

Otec: Zapchali jej ústa

"Prišiel som z práce. Potom prišli ku mne mladí chlapci, že dcéru odvliekli do lesa. Išiel som dcéru okamžite hľadať, no nenašiel som ju," opisuje otec Miroslav.

Tínedžerku podľa zistení televízie JOJ odvliekli na okraj lesa dvaja chlapci. "Ona sa snažila kričať, ale dali jej handru do úst, a tak zostala ticho," dodáva otec.

Jeden držal, druhý ubližoval

Krik počul aj muž, ktorý býva neďaleko. Nič podozrivé nevidel, napriek tomu chcel zistiť, čo sa deje. Jeden z mladíkov sa vynašiel.

"Zakričal mu, že je to jeho žena a že sa s ňou háda. A ona mala v ústach handru, tak nemohla kričať," hovorí svedok.

Mladší z chlapcov podľa slov otca dievča držal. Druhý ju medzitým znásilňoval. "Jeden ju buchol do chrbta, stiahol jej nohavice a znásilnil ju," vysvetľuje.

Polícia: Bez komentára

Dcéru napokon otec našiel pri miestnej škole. Pohľad na ňu bol podľa jeho slov hrôzostrašný. Okamžite zavolal záchranku aj políciu. Dcéra bola v šoku a nechcela prezradiť, čo sa jej stalo. Znásilnenie potvrdili aj lekári.

Mladší z dvojice skončil podľa slov otca na polícii. 

"K prípadu sa momentálne nevyjadrujeme," uviedla nitrianska krajská hovorkyňa Božena Bruchterová. "Chcel by som, aby boli potrestaní tak, ako má byť každý jeden občan, ktorý poruší zákon," uzatvára otec školáčky.

Školáčku znásilnili podľa jej otca dvaja mladíci, pozrite si reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy