Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Štvormesačný syn mu spadol a zomrel. Otca vzali do väzby pre drogy
Zdielať na

Štvormesačný syn mu spadol a zomrel. Otca vzali do väzby pre drogy

PRIEVIDZA / Súd vzal do väzby otca štvormesačného Klaudia, ktorý zomrel za nevyjasnených okolností, s narkotikami v moči. Miroslav, recidivista viackrát odsúdený pre drogy, tvrdil, že mu bábätko spadlo pri prebaľovaní. Sudca ho vtedy nevzal do väzby pod podmienkou, že až do ukončenia prípadu povedie riadny život. Svoj sľub porušil a skončil za mrežami.

Koncom novembra kukláči zastavili auto, z ktorého posádka vyhodila drogy. Viezol sa v ňom aj Miroslav.

Pri razii našli policajti podľa informácií TV JOJ striekačku so štyridsiatimi dávkami pervitínu. Vyšetrovateľ na to, aby Miroslav putoval do väzby, ale dôvod nevidel.

Skončil vo väzbe

Po odvysielaní reportáže TV JOJ sa o prípad začal zaujímať generálny prokurátor. Miroslav onedlho skončil vo väzbe.

"Na základe pokynu Krajskej prokuratúry Trenčín bolo Miroslavovi M. vznesené obvinenie pre zločin nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držanie a obchodovanie s nimi a bol podaný návrh na vzatie obvineného do väzby," informoval Vlastimil Krokvička z krajskej prokuratúry v Trenčíne.

Miroslav tak sľub, že povedie riadny život, porušil.

"Tento sľub obvinený svojim konaním porušil a keďže sú dôvodné obavy, že by pokračoval v trestnej činnosti, vzal sudca obvineného do väzby," informoval Tarabus.

Prípad smrti jeho syna polícia ešte nevyšetrila.

Pozrite si reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy