Zatiahnuté, dažďové prehánky
11°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Čakanie na výsluch skončilo na policajnej stanici v Humennom bitkou
Zdielať na

Čakanie na výsluch skončilo na policajnej stanici v Humennom bitkou

HUMENNÉ / Na policajnej stanici v Humennom sa odohral konflikt medzi dvomi mužmi, ktorí čakali na výsluch. Obvinenie padlo na 30-ročného Miloša. Ten tvrdí, že obeťou je práve on.

Incident sa odohral vo vestibule policajného oddelenia. Miloš tvrdí, že sa nechal vyprovokovať. "Čakal som na výsluch na obvodnom oddelení vo vestibule a on tam prišiel provokovať," hovorí obvinený Miloš.

Konflikt v minulosti

Muži mali medzi sebou konflikt už v minulosti. Stretli sa až na policajnom oddelení, kde čakali na výsluch.

Muž, ktorého Miloš označil za provokatéra tvrdí, že tam prišiel aj s manželkou. "Jeho žena mi nadávala do buzerantov, že ona tam nebude sedieť, že na mňa nebude ani pozerať. No a ja som jej na to hneď vynadal," hovorí Miloš.

"Obvinený mal v priestoroch policajného oddelenia v Humennom vulgárne nadávať 47-ročnej žene, ktorá tam čakala spolu s manželom," uviedla hovorkyňa prešovskej krajskej polície Jana Migaľová.

Údery do tváre

Ten sa jej chcel zastať a Milošovi nadávky vrátil. "Po tom, čo sa manžel zastal svojej ženy ho obvinený muž čelom a neskôr aj rukami udrel do tváre. Tiež sa mal vyhrážať, že ublíži aj jeho matke," dodala Migaľová.

Napadnutý muž utrpel zranenia, ktoré si vyžiadajú dobu liečenia do siedmich dní. Obvinený muž ľutuje, že sa nechal vyprovokovať.

Zároveň ale vysvetlil, že aj keď napadnutý muž je v tomto prípade obeť, v skutočnosti ho v minulosti už viackrát napadol. "Bol agresívny, s kovovou tyčou ma išiel napadnúť," dodáva Miloš.

Pozrite si priloženú reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy