Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Záhadná smrť v Michalovciach. Pred nemocnicou našli Ukrajinca
Zdielať na
Krimi

Záhadná smrť v Michalovciach. Pred nemocnicou našli Ukrajinca

MICHALOVCE / Do michalovskej nemocnice doviezol Ukrajinec vo štvrtok na osobnom aute svojho brata. Ten nehybne sedel na sedadle spolujazdca. Nepomohla mu už ani okamžitá pomoc lekárov.

Auto s maďarskými evidenčnými číslami stálo zaparkované rovno pred budovou nemocnice. Vnútri našli muža bez známok života.

V aute sedeli dvaja bratia z Ukrajiny. Muž, ktorý bol za volantom vraj policajtom tvrdil, že jeho brata niekde na ceste zrazilo auto. Rýchlo ho preto naložil do svojho vozidla a ponáhľal sa s ním pre pomoc.

Bez známok života

Personál nemocnice začal okamžite bojovať o jeho život, no muž už bol mŕtvy. Ukrajinec utrpel veľmi vážne zranenia.

Vodiča podľa informácii televízie JOJ zadržali policajti. Skončil na oddelení, kde ho vypočúvali. Cudzinec si ale nič nepamätá. Dokonca ani miesto, kde malo k nešťastiu dôjsť.

Na mieste nešťastia strávili dlhé hodiny kriminalisti, ktorí zaisťovali stopy. Obhliadajúci lekár nariadil pitvu. "Polícia momentálne preveruje všetky okolnosti úmrtia tohto cudzinca," uviedol košický krajský hovorca Alexander Szabó. 

Belgičan s arménskym pôvodom

Záhadná smrť cudzinca v Michalovciach je už druhá mimoriadna udalosť za tento týždeň. Na začiatku týždňa skončil v rukách lekárov Belgičan s arménskym pôvodom.

Pred michalovskou nemocnicou zomrel Ukrajinec, pozrite si reportáž:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy