Oblačno
15°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Mladík odvliekol tehotnú priateľku z nemocnice, zamkol ju v byte
Zdielať na
Krimi

Mladík odvliekol tehotnú priateľku z nemocnice, zamkol ju v byte

STARÁ ĽUBOVŇA / Mladá žena zo Starej Ľubovne zažila chvíle hrôzy. Niekoľko hodín bola zatvorená v byte proti svojej vôli. Neskôr sa jej podarilo ujsť a prípad oznámila na polícii. Násilníka už obvinili.

Druh mladej ženy ju odvliekol z areálu nemocnice na miesto kde býva a zamkol ju v byte. "Chcela s ním žiť tak, ako sa patrí," hovorí otec mladej ženy.

Mladá žena bola hospitalizovaná v nemocnici. S mužom, ktorý ju odvliekol do bytu, čaká dieťa. On hoci o tom vedel, sa k nej správal mimoriadne surovo. "Vytiahol ju a začal ju biť," hovorí otec napadnutej ženy.

Podľa polície ju z nemocničného parku odvliekol tak, že ju chytil za vlasy, sotil pred seba a ťahal ju rukou po ceste. "Keby som ho videl, neviem čo by som mu spravil," dodáva otec mladej ženy.

Opitý agresor

Dvojica spolu nebýva. Susedia mladíka, ktorý ju zamkol v byte, si nič podozrivé nevšimli. Podľa otca napadnutej ženy ju mladý muž zbil pod vplyvom alkoholu. "Žena utrpela viacero zranení s dobou liečenia do sedem dní," uviedla prešovská krajská hovorkyňa Jana Migaľová.

"Polícia muža obvinila zo zločinu obmedzovania osobnej slobody. Je stíhaný na slobode," dodala Migaľová.

Pozrite si priloženú reportáž Daniely Jurekovej:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy