Polojasno
19°
Bratislava
Viktória
10.5.2024
Bitka v centre Bratislavy, muž napadol tehotnú ženu
Zdielať na

Bitka v centre Bratislavy, muž napadol tehotnú ženu

BRATISLAVA / V centre Bratislavy sa za bieleho dňa pobili bezdomovci. Na Poštovej ulici, vedľa známej Obchodnej ulice, museli zasahovať záchranári aj Pohotovostná motorizovaná jednotka.

Konflikt medzi bezdomovcami sa začal v stredu popoludní na Poštovej ulici, keď agresívny muž napadol tehotnú ženu. Podnapitý Igor chcel od ženy v treťom mesiaci tehotenstva sexuálne služby. Po ústnom konflikte na ňu nakoniec zaútočil.

"Po predchádzajúcom obťažovaní neznámy páchateľ ženu napadol niekoľkokrát do oblasti tváre," uviedol hovorca polície Michal Szeiff.

Do konfliktu sa zamiešal aj Zoltán, ktorý prišiel do Bratislavy žobrať z Nových Zámkov. Pokým prišli hliadky, aj on sa pobil s opitým agresorom.

Dostal barlou

Útočník sa vrátil opäť na Poštovú ulicu krátko po siedmej večer. Pokus o ospravedlnenie sa nestretol s pochopením. "Chytil moju barlu a zozadu mi trafil do hlavy. Za to, že som sa mu chcel ospravedlniť," hovorí zbitý muž.

Krvavý útok videlo množstvo turistov a ľudí, ktorí sa podvečer vracali z práce domov. "Som išiel zo schodov dole a sa tu pobili bezdomovci, si napálili do hlavy," opísal svedok.

Prevezený do nemocnice

"Muža ošetrila Rýchla zdravotná pomoc pre krvavý úraz hlavy a previezla ho do univerzitnej nemocnice v Bratislave," uviedol hovorca záchraniek Jozef Minár.

Agresívneho Igora musela na tom istom mieste s odstupom troch hodín opäť spacifikovať hliadka PMJ. "Na základe popisu svedkov bol na zastávke MHD spozorovaný podozrivý muž, ktorý bol hliadkou obmedzený na osobnej slobode," dodal Szeiff.
Szeiff

Pozrite si priloženú reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy