Oblačno
23°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Polícia prosí o pomoc. Tento muž vykradol taxík v centre Bojníc
Zdielať na
Krimi

Polícia prosí o pomoc. Tento muž vykradol taxík v centre Bojníc

PRIEVIDZA / Muž za bieleho dňa v centre Bojníc ukradol zo zaparkovaného taxíka peňaženku. Páchateľa zachytili priemyselné kamery, polícia vás preto žiada o pomoc pri jeho stotožnení. Vaše informácie pomôžu na linke 158.

Zlodej mal neuveriteľnú drzosť. Auto vykradol za bieleho dňa priamo v centre Bojníc. Najskôr sa asi pol hodinu potuloval po meste. Niekoľkokrát ho zachytili priemyselné kamery. Vyberal si auto, do ktorého vnikne. Nakoniec podišiel k taxíku, ktorý bol odstavený vedľa frekventovanej cesty.

"Prišiel som na stanovisko taxíkov, potreboval som ísť na toaletu. Išiel som do hotela a o päť minút som počul alarm. Vybehol som von už som nikoho nevidel. Na aute som mal rozbité predné okno," hovorí okradnutý taxikár Dušan Tomášik.

TV JOJ

Drzí zlodej

"Neznámy páchateľ rozbil na osobnom aute bočné vodičove sklo a odcudzil peňaženku," uviedol hovorca Krajskej polície v Trenčíne Pavol Kudlička. Podľa okradnutého taxikára, zlodej musel mať špeciálny nástroj na rozbitie skla, napríklad kladivko, ktoré môžete vidieť napríklad v autobusoch.

Zlodej po krádeži ušiel. Kamery ho zachytili ako uteká smerom na Prievidzku. Páchateľ podľa polície spôsobil škodu 320 eur. Muž okno na aute rozbil napriek tomu, že okolo neho jazdili nielen autá, ale v tom čase bolo mesto plné ľudí. "Nejde mi do hlavy jeho odvaha. Ja by som to nedokázal, musel byť asi zúfalý," myslí si okradnutý taxikár.

TV JOJ

Policajti po zlodejovi pátrajú a veria, že ho aj pomocou ľudí nájdu. "Polícia žiada občanov, ktorí spoznali muža na záberoch, aby kontaktovali linku 158," dodal Pavol Kudlička.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy