Polojasno
22°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
Polícia naháňala zlodejov, vysypali na cestu železných ježkov
Zdielať na

Polícia naháňala zlodejov, vysypali na cestu železných ježkov

BANSKÁ BYSTRICA / Polícia v Banskej Bystrici prenasledovala auto, ktorého posádka podľa svedkov vykradla obchod s autosúčiastkami. V snahe striasť sa prenasledovateľov skupinka vysypala na cestu železných ježkov.

Polícia naháňala auto, ktoré smerovalo cez dediny z Banskej Bystrice na Zvolen. Policajti ich prenasledovali, páchatelia na cestu vysypali takzvaných železných ježkov. Policajné autá skončili s prepichnutými gumami, Touareg unikol do lesa.

Auto podpálili

Páchatelia po sebe zahladili stopy, auto podpálili. Požiar nahlásili chatári, ktorí sa pokúšali plamene uhasiť hasiacim prístrojom. "Bol tam ten Touareg," povedal jeden z chatárov.

Obrovské plamene šľahali pomedzi stromy, chatári sa sami snažili s ohňom bojovať. Keď prišli na miesto hasiči auto bolo vyhorené do tla. "Polícia v tejto veci začala trestné stíhanie vo veci porušovania cudzej veci," uviedla policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

Auto v lese zhorelo do tla:

Polícia SR

Podľa informácií TV JOJ ide o ukradnuté auto. Pri obhliadke našli v kufri aj niekoľko evidenčných čísiel, ktoré boli tiež odcudzené.

Auto si pár hodín pred požiarom všimol nočný strážnik pri firme s autosúčiastkami na okraji Banskej Bystrice. Videl ako sa muži snažia dostať do budovy.

Zlodeji povyhadzovali na cestu železných ježkov:

Pozrite si reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy