Zatiahnuté
21°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Kuriózne krádeže v Žiline. Z Lekární miznú drahé zubné kefky
Zdielať na
Krimi

Kuriózne krádeže v Žiline. Z Lekární miznú drahé zubné kefky

ŽILINA / Zlodeji v Žiline sa špecializujú na kuriózny lup. Vyhľadávajú lekárne, kde môžu v nestráženej chvíli zobrať drahé zubné kefky.

Zlodeji najprv kradli v lekárni, ktorá sídli v obchodnom dome na okraji mesta Žilina. "Doposiaľ neznámy páchateľ odcudzil zo žilinskej lekárne zubné kefky v celkovej hodnote viac ako 180 eur," uviedol hovorca krajskej polície v Žiline Radko Moravčík.

Bezpečnostná kamera zachytila tváre dvoch mladých mužov. Podľa polície  by mohli pomôcť pri odhalení páchateľov. "Ich svedectvo je dôležité a môže prispieť k objasneniu skutku," dodal Moravčík.

TV JOJ

Pokuta

Zrejme tí istí zlodeji navštívili aj ďalšiu lekáreň v nákupnom stredisku v centre Žiliny, kde tiež ukradli zubné kefky. Tentokrát v sume 230 eur. V obidvoch lekárňach si vybrali tovar tej istej značky.

Zatiaľ čo v jednej vzali tvrdé zubné kefky, v tej druhej kradli mäkké kefky. Ak polícia zistí, kto je za krádežami, zlodeji môžu byť v oboch prípadoch stíhaní za priestupok proti majetku, kde je určená maximálna pokuta 331 Eur.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy