Oblačno
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Kuriózna krádež pri Bardejove. Zmizli meče, mixér aj posteľ
Zdielať na
Krimi

Kuriózna krádež pri Bardejove. Zmizli meče, mixér aj posteľ

BARDEJOV / Zlodeji vybielili rodinný dom v obci Zborov v bardejovskom okrese. Majitelia boli dlhšie odcestovaní. Po návrate domov zistili, že sa nemajú ani poriadne kde vyspať. Zlodeji im dokonca ukradli posteľ a rozkladací gauč.

Majiteľ domu sa vrátil po dlhej dobe zo zahraničia. Doma ho však čakalo nemilé prekvapenie. Celý dom mu vyrabovali zlodeji. "Všetko bolo rozbité a rozhádzané," hovorí majiteľ domu Jaroslav Čech.

Keď majiteľ otvoril dvere, množstvo zariadenia, ktoré doma pred odchodom  nechal, bolo nenávratne preč. Všade naokolo iba samý neporiadok a rozbité okno do kúpeľne.

Kuriózny lup

"Z rodinného domu si páchateľ odniesol dva zahnuté meče striebornej farby, mixér, počítač s monitorom a šperky zo žltého kovu," upresnila hovorkyňa krajskej polície v Prešove Jana Migaľová.

Z domu zmizli poháre, historické mince a dokonca aj aj dvojmetrová posteľ a gauč. Tie zlodeji vyniesli cez okno v zadnej časti domu.

"Poverený príslušník začal v prípade trestné stíhanie pre prečin porušovania domovej slobody," dodala policajná hovorkyňa.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy