Oblačno
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Mladík dobil na smrť psa starších manželov, štekal na neho
Zdielať na

Mladík dobil na smrť psa starších manželov, štekal na neho

STARÁ ĽUBOVŇA / Starším manželom z obce Jakubany (okr. Stará Ľubovňa) zabil opitý mladík psa priamo pod oknami. Štvornohého tvora udieral opakovane do hlavy. Keď stará pani a jej manžel vyšli ráno pred dom, ich Rexo tam ležal zakrvavený a dobitý. Článok a priložená reportáž nie sú vhodné pre maloletých a citlivé povahy.

Pes Rex slúžil manželom takmer sedem rokov. Mladík ho v opitosti podľa výpovede na polícii zabil preto, lebo po ceste domov na neho zaštekal.

Stalo sa to pred polnocou, ráno už dôchodcovia našli na dvore iba nehybné, zakrvavené a dobité telo ich štvornohého miláčika.

"Počula som rachot a búchanie po plechu. Ani mi nenapadlo, že sa také niečo môže stať. Bála som sa, že keď vyjdem von, aj mňa niekto udrie,"
opisuje nešťastná majiteľka psa.

Jej osemdesiatročný manžel iba smutne ukázal na miesto, kde našiel nielen zabitého psa, ale aj palice, ktorými ho mladík dobil na smrť. Jeho kamarát sa podľa informácií, ktoré sa TV JOJ podarilo získať, na všetko iba pozeral. Drevené dosky vylomil mladý muž z plota a lámal ich na Rexovi.

Policajti zabitého psa previezli na pitvu. Tam sa ukáže, čo všetko mu mladík dolámal. Policajti ho vypočúvali celý deň. Podľa informácií TV JOJ všetko oľutoval a starým ľudom sa pôjde ospravedlniť. "Je mi to ľúto," povedal mladík na ceste z polície.

Obvinený z týrania

Starší manželia si teraz budú hľadať nového psíka, bez psieho štekotu si život na dvore nevedia predstaviť. Na mladého muža majú poriadny hnev.

"Mladí nemajú žiadnu disciplínu, na vojenčinu by som ich poslal, aspoň na základný výcvik," hovorí majiteľ zabitého psa.

Mladého muža obvinili z týrania zvierat a hrozia mu dva roky vo väzení.

Pozrite si reportáž:

Obsah videa nie je vhodný pre maloletých divákov

Súvisiace články

Najčítanejšie správy