Oblačno
11°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Tyran ťahal psa za autom, sused všetko nakrútil
Zdielať na
Krimi

Tyran ťahal psa za autom, sused všetko nakrútil

KENTUCKY / Niektorí majitelia psov to z ich výcvikom vedia naozaj prehnať. Jeden muž učil psa poslúchať tak, že ho ťahal za svojim autom. Všetko videl jeho sused, ktorý si to nahral na video.

Keď už sused nedokázal zabrániť zbesilej jazde, pri ktorej majiteľ ťahal svojho psa za autom, vyhotovil aspoň dôkaz. Kruté zaobchádzanie nakrútil na video. Aby už bezcitný chovateľ nemohol žiadne zviera takto trýzniť, predložil nahraný materiál polícii.

"Tento materiál je veľmi vzácny, pretože väčšinou nemáme video ako priamy dôkaz týrania zvierat takýmto krutým spôsobom,“ povedala policajtka Shea Davis.

Reťaz na aute

Muž z amerického Tennessee však neskončil len s videom. Políciu zavolal priamo do domu svojho suseda. Keď muži zákona prišli, mali okrem nakrúteného záznamu ďalšie dôkazy.

"Auto bolo v garáži a bola na ňom namontovaná reťaz," tvrdí policajt Matt Fracker. Polícia pri prehliadke však zistila, že štvornohý CJ nebol jedinou obeťou krutého majiteľa. V záhrade bol ďalší priviazaný pes. Bez vody, bez jedla a bez búdy.  

Muža polícia okamžite zadržala. Obaja psíkovia sú teraz v útulku, kde sa zotavujú.

Pozrite si reportáž:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy