Skoro jasno
15°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Z vraždy predavačky Andrey (†25) obvinili Norberta (40)
Zdielať na

Z vraždy predavačky Andrey (†25) obvinili Norberta (40)

BRATISLAVA / Polícia obvinila z vraždy 25-ročnej predavačky Andrey muža, ktorého žena videla len dvakrát v živote. Norbert býva neďaleko miesta činu. Brutálne konanie páchateľa potvrdila aj vykonaná pitva.

Norbert je zadržaný od stredy v cele policajného zaistenia. Štyridsaťročný muž bol v čase vraždy pod vplyvom alkoholu.

Obvinenie z vraždy

Policajný vyšetrovateľ vzniesol obvinenie z vraždy. Informáciu TV JOJ potvrdila policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová. Momentálne spracúvajú návrh na väzobné stíhanie, o ktorom rozhodne súd v najbližších dňoch.

Nie je vylúčené, že obvinený Norbert Andreu zavraždil na stretnutí z nedele na pondelok. Jej telo si nikto nevšimol viac ako 24 hodín.

"Za uvedený trestný čin hrozí v súlade s trestným zákonom trest odňatia slobody na 15 až 20 rokov," uviedla policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová.

Od nedele nezvestná

Bratislavčanku Andreu našli mŕtvu v Petržalke v utorok ráno. Žena bola od pása dole vyzlečená a mala ťažké zranenia hlavy. Andrea bola od nedele nezvestná. 

Jej telo ležalo v kríkoch na Betliarskej ulici v Petržalke, našiel ho náhodný okoloidúci. O kúsok ďalej sa následne našli aj jej osobné veci. 

Na miesto okamžite dorazili všetky policajné zložky. Privolaní záchranári jej už nedokázali pomôcť. "Záchranári boli na mieste do štyroch minút. Žiaľ, 25 ročnú ženu sa nepodarilo zachrániť, nejavila už známky života," potvrdil hovorca záchranárov Boris Chmeľ.

Z vraždy predavačky Andrey obvinili Norberta, s ktorým sa spoznala cez sociálnu sieť, pozrite si reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy