Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Žena letela niekoľko metrov, s autom skončila v kanáli
Zdielať na
Krimi

Žena letela niekoľko metrov, s autom skončila v kanáli

PALÍN/ZEMPLÍNSKA ŠIROKÁ / Šesťdeiatorčná vodička havarovala na ceste medzi obcami Palín a Zemplínska Široká (okres Michalovce). Jej Renault zišiel z cesty, letel desiatky metrov a skončil až v kanáli. Na vlastné oči to videl muž, ktorý išiel tesne za ňou. Nebyť jeho, zrejme by havarované auto s uväznenou vodičkou, tak skoro nikto nezbadal.

Pod nehodu sa zrejme podpísal mikrospánok. Auto sa zastavilo až po 150 metroch. "Išiel som za ňou, potom mi zmizla z očí. Videl som ako svetlá padajú z dráhy, zaprášilo sa po nej," uviedol svedok nehody.

Žiadne stopy po brzdení

Na ceste neboli žiadne stopy po brzdení. Auto letelo desiatky metrov po poli, zabrzdil ho až náraz do svahu odvodňovacieho kanála. Pomohol jej vodič, ktorý išiel za ňou. "Snažil som sa ju držať pri vedomí. Hovorila, že dosť zle zaspala. Tak aj to mohol byť dôvod," dodal svedok nehody.

Žena podľa informácií TV JOJ mala veľké bolesti. Bola vystrašená, svedkovia sa ju snažili upokojiť. Zo zdemolovaného auta ju vytiahli až záchranári. "Videli sme, že krváca a hneď sme volali záchranku. Nechceli sme jej viac ublížiť ako pomôcť," dodala svedkyňa.

Vodička je na pozorovaní

"Pacientku sme prijali na traumatologické oddelenie iba s ľahšími zraneniami, momentálne je na pozorovaní," uviedol hovorca siete nemocníc Svet Zdravia Tomáš Kráľ.

Bez prvotnej pomoci svedkov by nehoda neskončila len s odreninami a pokrčenými plechmi. "Alkohol u vodičky zistený nebol. Celková škoda na aute predstavuje tisíc eur," potvrdil hovorca košických krajských policajtov Alexander Szabó.

Na mieste nehody nakrúcala Andrea Grigovská, pozrite si reportáž:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy