Zatiahnuté
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
V bratislavskej Petržalke našli telo Andrey (†25)
Zdielať na

V bratislavskej Petržalke našli telo Andrey (†25)

BRATISLAVA / V utorok ráno našli náhodní okoloidúci pred hotelom v bratislavskej Petržalke telo 25 ročnej Andrey. Tá bola od nedele nezvestná. Žena bola od pása dole vyzlečená a mala ťažké zranenia hlavy.

Telo mladej ženy ležalo v kríkoch na Betliarskej ulici v Petržalke. V utorok ráno ho našiel náhodný okoloidúci. O kúsok ďalej sa následne našli aj jej osobné veci. 

Na miesto okamžite dorazili všetky policajné zložky. Privolaní záchranári jej už nedokázali pomôcť. "Záchranári boli na mieste do štyroch minút. Žiaľ, 25 ročnú ženu sa nepodarilo zachrániť, nejavila už známky života," potvrdil hovorca záchranárov Boris Chmeľ. 

Polícii k rýchlej indentifikácii pomohlo aj výrazné tetovanie, ktoré mala žena na nohe.

Milá a príjemná

Andrea bola od nedele nezvestná a pracovala ako pokladníčka v miestnom obchode s potravinami.

Zákazníci a kolegovia ju poznali ako príjemnú a usmievavú predavačku. Hovorili tiež, že mala priateľa z Považskej Bystrice, ale aj Bratislavy.

Polícia je zatiaľ vo vyjadreniach strohá. "Polícia vykonáva všetky úkony k objasneniu veci," povedala bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová.

Andrea zomrela v noci. Hoci susedia z bytovky počuli stonanie, ktoré časom ustalo, políciu ani záchranárov nezavolali. "Mala som zatvorené okno, ale pes má dobrý sluch, keby niečo počul, začal by štekať," hovorí jedna z obyvateliek blízkych domov.

Presnú príčinu smrti určí až pitva.

Pozrite si reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy