Oblačno
18°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Vrah Daniely Hertlovej (†20) zostane zatiaľ nepotrestaný
Zdielať na

Vrah Daniely Hertlovej (†20) zostane zatiaľ nepotrestaný

BRATISLAVA / Vyšetrovanie prípadu smrti Bratislavčanky Daniely Hertlovej uviazlo v slepej uličke. Polícia prerušila trestné stíhanie vo veci zabitia dvadsaťročnej ženy. Páchateľ alebo páchatelia tak zatiaľ zostanú nepotrestaní.

Danielu Hertlovú našli ležať v lesíku na ľavom boku. Nohy mala ohnuté v kolenách, zviazané modrým lanom a hlavu mala oddelenú od tela.

Jej vrah ale zatiaľ zostane nepotrestaný. "Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave IV trestné stíhanie vo veci zločinu zabitia prerušil, nakoľko sa nepodarilo zistiť skutočnosti, oprávňujúce začať trestné stíhanie voči konkrétnej osobe," informovala
Kurucová. 

Polícia ale po páchateľovi naďalej pátra. "V prípade, že páchateľ bude vypátraný, pominú dôvody prerušenia a v trestnom stíhaní sa bude naďalej pokračovať," dodala. Kurucová.

Vedela priveľa?

Daniela je mŕtva už rok a pol. Motívom jej násilnej smrti môže byť likvidácia nepohodlného svedka. Dva mesiace pred zmiznutím identifikovala páchateľov, ktorí ju zavliekli do baru vo Viedni pod zámienkou, že bude robiť hostesku.

Následne ju mal po návrate z baru na Slovensko v byte sexuálne zneužiť transvestita Marián z Dunajskej Stredy.

Upozornenie: Obsah videa nie je vhodný pre maloletých a mladistvých čitateľov

Súvisiace články

Najčítanejšie správy