Jasno
19°
Bratislava
V nedeľu by Peter oslávil narodeniny, zrazilo ho auto
Zdielať na
Krimi

V nedeľu by Peter oslávil narodeniny, zrazilo ho auto

ČERVENICA / Pod kolesami dodávky skončil 46-ročný chodec. Stalo sa to v obci Červenica pri Sabinove. Za volantom dodávky sedel vodič z Českej republiky. Chodec, ktorý by v nedeľu oslávil narodeniny, bol na mieste mŕtvy.

Krátko po nehode sa zbehli ľudia z okolitých domov. Nikto nevedel, ako sa to stalo a v prvých chvíľach ani to, že na zemi leží  jeden z obyvateľov dediny.

"K nehode došlo na rovnom úseku cesty I. triedy tak, že vodič z Českej republiky za doposiaľ nezistených príčin zrazil 46-ročného chodca, pričom došlo k jeho usmrteniu," informuje hovorca policajného zboru Daniel Džobaník.

Fľaše vína

K nehode došlo pár hodín pre polnocou. V nedeľu by Peter oslávil svoje narodeniny. Pri jeho nehybnom tele ležali pohodené dve fľaše vína v plastových fľašiach, ktoré  zrejme niesol so sebou.

"Požitie alkoholu bolo u vodiča vylúčené dychovou skúškou. Príčiny dopravnej nehody a miera zavinenia budú predmetom ďalšieho vyšetrovania a skúmania," povedal Džobaník.

Náraz musel byť silný. Na dodávke ostali po zrážke rozbité čelné sklo i kapota a chodcovi nedokázali pomôcť ani záchranári, ktorí boli na mieste nehody z neďalekých Lipian počas niekoľkých minút.  

Na mieste nehody bol redaktor Vlado Jurek:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy